It is currently Sun Jan 29, 2023 5:27 am


All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 3:30 pm 
Админ
User avatar

Joined: Wed Apr 21, 2010 1:08 pm
Posts: 973
Location: Nuremberg, Germany
1. Задължително е грамотното писане на български език на кирилица (ако нямате инсталирана кирилица на компютъра, може да се използва това: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php). Изреченията трябва да започват с главна буква и да завършват с препинателен знак или емотикон.

2. Преди пускането на нова тема проверете в съответния раздел дали няма друга тема с подобна/същата тематика и ако има пишете в нея.

3. Забранява се използването на груби, нецензурни и обидни думи, както и заяждане с други потребители по какъвто и начин и повод. Задължително е спазването на добрия тон и уважението към останалите.

4. Забранява се писането на постове несъответстващи на съответната тема (офтопик). Писането на ОФТОПИК става като се постави текста в цитат и се пише над цитата "ОФТОПИК" или емотикон ( :text-offtopic: ).

5. Заглавията на темите трябва ясно да показват целта и съдържанието им. Заглавията на темите трябва да започват с главна буква и НЕ трябва да завършват с препинателен знак.

6. С добавянето на информация във форума се съгласявате тя да остане собственост на antday.com и да бъде използвана в рамките на сайта/форума. Копирането, публикуването и разпространението на каквато и да било информация взета от сайта или форума е абсолютно забранена без съгласие на администраторите.

7. Трябва да се прочете целия сайт за мравки или поне често задавани въпроси преди да се задават въпроси във форума.

8. Потребителите нямат право да имат повече от един акаунт. При забравена парола или e-mail се свържете с Администратор на форума.

Наказанието за неспазване на правилата е лишаване от право на ползване на част (или всички) услуги на форума (БАН). Екипът на antday.com по своя преценка решава за колко време да бъде банът и от кои услуги ще е лишен дадения потребител. Това пряко зависи от броя на нарушенията и от държанието на потребителя.

3 предупреждения - Всяко мнение ще бъде одобрявано от администратор преди да бъде показано в темата в продължение на 5 дни.
4 предупреждения - Всяко мнение ще бъде одобрявано от администратор преди да бъде показано в темата в продължение на 7 дни.
5 предупреждения - Всяко мнение ще бъде одобрявано от администратор преди да бъде показано в темата в продължение на 10 дни.
6 предупреждения - БАН в продължение на 2 дена.

При всяко нарушено правило ще се пише предупреждение. Предупрежденията се изтриват автоматично на всеки 50 дни. По преценка на модератор наказателният период може да се удължи. Освен одобряване на мнението се ограничават някои функции и се добавя ранг "Наказан".

(Правилата са съставени основно от Shackoo)

_________________
antday Image За мравките


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Theme created StylerBB.net