zoomravka wrote:
Точно.. Бе то нали знаете- другите държави са с 10 години по-напред от нас и при тях хората нормално си гледат мравки и не е толкова странно хоби. И при нас така ще стане.. В класа веднъж занесах 3-4 епруветки с мравки и онея полудяха.. Кой туй

Даскалите и те гледат и се маят.. Ония ден намерих 4 царици (и аз не знам какво ще ги правя само 4-5, ма да има..) вадя аз епруветките да ги хващам и едно малко момиченце идва по тротоара. За наркоман ли ме помисли, какво много се стресна горкото

Заобиколи ме на 10 метра.. Ама поне те учи да не ти пука

.
И ние наловихме много царици в последните две седмици, ама почти всичките са Tetramorium caespitum. Осем вече снасят и ще има да се чудим какво да ги правим по-нататък.
На мен не само, че не ми пука, а направо умирам от смях като започнот да ме зяпат и да се чудят какво правя. Онзи ден отиваме с малката да купим някои неща от зоомагазина и грабнах една едра храна за риби, а един младеж ми се подхилва и ме пита шарани ли ще храня. Като му казах, че ще си храним хлебарките с нея такава физиономия направи, че с дъщеря ми щяхме да се напикаем от смях.